RITUALE OG CERMONI

ritual-og-ceremoni-2.png

Når vi åbner op for, at vi er spirituelt forbundet med naturen, åbner vi op for en helt ny side af os selv.

 

I faget Rituale og ceremoni skal du opleve i praksis, hvordan du skaber en dybere forbindelse til dig selv og naturen. Hver torsdag runder vi ugen stille og roligt af med en ceremoni, der skaber ro i vores kerne: Vi skaber jordforbindelse midt i det eventyrlige, sociale, handlekraftige – og til tider kaotiske – højskoleophold.

 

Vi afholder ceremonier og ritualer med fokus på forbindelse. Fælles for fagets metoder er, at de har opmærksomhed på ro, fred, kærlighed, kreativitet og harmoni mellem menneske og natur.

 

Der er solid videnskabelig evidens for at kontemplative og spirituelle praksisser virker positivt på menneskets mentale styrke og samtidig understøtter dets evne til at foretage valg og løse opgaver. Nyere forskning viser endvidere, at denne form for praksisser er en vigtig del af den grønne omstilling; de handler nemlig om at mennesket udvikler en øget bevidsthed fra “hvad er vigtigt for mig og mine”, til at centrere sig om det fælles – “hvad er vigtigt for alle mennesker og hele økosystemet”.

 

I indåndingen ved jeg at jeg lever.

I udåndingen smiler jeg til livet.

Underviser: Kristian Ravn

Læs mere om undervisere her