top of page

Kan vi spise kloden grønnere?
FOREDRAG af TÆNKETANKEN FREJ 

kristian-risom-nielsen.webp

Tirsdag d. 16. maj kl. 19.30 på Grobund Fabrik

.

1/3 del af Danmarks totale udledninger indenfor produktionen kommer fra fødevareproduktionen. Politikerne har bestemt med Klimaloven, at Danmark i 2030 skal have reduceret de totale udledninger med 70% i 2030 og i 2045 netto-nul. 

Men hvad med vores forbrug? Har vi forbruger et ansvar - og i så fald, hvad kan vi gøre for at bidrage til et endnu grønnere Fødevaredanmark?

Kristian Ryberg fra tænketanken Frej tager os med bag supermarkedernes montre og helt ind i produktionen, hvor en stor mængde mad dagligt går til spilde først i produktionen og senere i hjemmene. Interesserer du dig for mad og ønsker du at leve grønnere, så ved du, hvad du skal denne tirsdag aften!

Det praktiske

Det er gratis at deltage. Der vil blive serveret kaffe og kage.

Grobund Fabrik ligger ved Ebeltoft færgehavn, Kaarsbergsvej 2, 8400. Kør ind på fabrikkens parkeringsplads, hvorfra vi vil tage imod dig.
 

Fællesspisning

Du har også mulighed for at deltage i Grobunds ugentlige fællesspisning inden højskoleaftenen. Vi spiser kl.18.30 i kantinen. Det er vigtigt at man tilmelder sig fællesspisningen inden kl.10 på dagen - og det gøres ved at indbetale 25 kr til mobilepaynummeret: 15073.

bottom of page