top of page

kurser

Lange kurser er én måned eller mere og giver den fulde pakke af hoved- og valgfag. 

Korte kurser er en weekend eller uge. Her går vi i dybden med ét emne. 

IMG_9253.JPG

Byggekursus

5.-14. januar 2024
Drømmer du om at bygge dit eget tiny house, men ved ikke hvordan, du skal komme igang? Tag på 10 dages byggekursus og lær at bygge sammen med andre.

Lyst!

Vinterferien 2024
10.
-18. februar
Hvordan ser det gode liv ud efter den grønne omstilling? Vi vil nyde og ikke nøjes, vi vil leve og ikke overleve. Kortkursus om bæredygtig nydelse.

the-romans-of-the-decadence-detail-of-the-central-group-1847-thomas-couture.jpg
sank 2.jpg

Sank

Weekendkursus
17.
-19. maj 2024
Kan naturens vilde råvarer være en del af løsningen på klimakrisen? Lær at finde og bruge naturens overflødighedshorn af vilde smage på dette weekendkursus.

Kursus i selvforsyning

Weekendkursus
10.-12. maj 2024

Lær om permakultur, regenerativt jordbrug og forvaltning af jorden og dens ressourcer på en bæredygtig måde. Målet er at opbygge, beskytte og efterlade sunde og velfungerende mikro-økosystemer - og producere en masse velsmagende grøntsager!

IMG_7381.JPG

Sommerholdet 2024

Sommerferien 2024
24. juni - 21. juli

Et langt kursus komplet med tiny house-byggeri, permakulturlandbrug, grøn madlavning, politisk filosofi og et bredt udvalg af valgfag. Glæd dig til en sommer, du aldrig vil glemme

Løvfald 

Familiekursus

Efterårsferien 2024
14.–20. oktober

Dagene bliver kortere og vejret koldere. Nu skal der samles forråd, hygges i skumringen og gås ture i løvfaldet. Få en hyggelig og lærerig efterårsferie med hele familien, når vi sammen tager mørket tilbage.

Uldtæppe.png
bottom of page